Valle Giulia apartment, Rome - Italy

Learn More

This house is an eclectic “container of spaces” and works of art, featuring contrasting styles. A residence in the Parioli district, where pop colours and decorations mingle with original rationalist elements from the 1950s. The apartment, with an area of 260 sqm, conserves its original layout with a large entrance and narrow circulation corridor, while the living area becomes a single large zone, where the spaces and functions are determined by the flooring and the furnishings. In the terse, minimal dining area, the Robin suspension lamp stands out with its forms that suggest the archetype of the lantern, reinterpreted in contemporary style.

Project: Loto AD Project

Photo: Rosalia Filippetti

Reference: Robin suspension lamp

Gallery
Close
Menu
Close

Barovier & Toso

Barovier & Toso

En
  • It
  • 中文
Filter
© 1995-2021 Barovier&Toso® srl Murano Venezia Italia - P.IVA 03648350274 - SDI T04ZHR3
Follow Us:
View tech info
Wechat Qr
Reset filters
Apply filters
This site uses cookies, including third-party cookies, to improve your browsing experience. By closing this banner or continuing to browse you consent to the use of cookies,learn more
Close