Private residence, Chicago - USA

Learn More

A project based on the idea of making maximum use of natural light: there are no closed compartments, but instead rooms connected by large doorways. The approach generates perspectives, views, and above all a physical and visual circuit inside the space.

Two iconic chandeliers decorate the main areas. A dramatic Windsor on two levels for the two-story volume of the monumental staircase, and a Rotterdam at the centre of the luminous dining room. 

PROJECT: Michael Abrams Interiors, photo Michael Robinson 

REFERENCES: Rotterdam and Windsor chandeliers 

Gallery
Close
Menu
Close

Barovier & Toso

Barovier & Toso

En
  • It
  • 中文
Filter
© 1995-2021 Barovier&Toso® srl Murano Venezia Italia - P.IVA 03648350274 - SDI T04ZHR3
Follow Us:
View tech info
Wechat Qr
Reset filters
Apply filters
This site uses cookies, including third-party cookies, to improve your browsing experience. By closing this banner or continuing to browse you consent to the use of cookies,learn more
Close